Beleid

Beleid

Ons beleid wordt ingegeven door de markt. Een markt van industriële klanten zoals producenten van machines en groothandel bedrijven. Door te werken met verschillende websites kunnen we verschillende doelgroepen bereiken. Door onze gebruiksvriendelijke websites komen er ook vragen van de kleine zelfstandigen, deze worden veelal bediend door onze relaties.

Meeste vragen komen van de Technische Groothandel
Al 15 jaar zet ons bedrijf de digitale trend, altijd modern, vooruitstrevend en gericht op het snel vinden van antwoorden over pneumatiek. De verkrijgbaarheid, prijs en levertijd moet binnen één oogopslag zichtbaar zijn. ICH heeft technisch de beste website en webshop in de aandrijftechniek gerealiseerd. Er wordt veel geld en tijd geïnvesteerd in kennis en modernisatie van onze webshops.

Multibrand in alle pneumatiek merken
Alle pneumatiek merken hebben zich gemeld bij ICH om zich te presenteren op de meest complete webshop van Nederland, op het gebied van pneumatiek en magneetventielen(afsluiters). De concentratie van kwaliteitsmerken is uniek en draagt mee aan ons succes. De basis van dat succes zijn talentvolle medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor een klantvriendelijke organisatie met korte lijnen, zodat snel advies gegarandeerd is.

Meer van minder
Om ons te onderscheiden in de markt van pneumatiek, is er gekozen voor het opleiden van personeel in product kennis. Ook werd de keuze gemaakt om meer van minder te verkopen. Geen dozenschuiver worden, maar meer bekende merken aan bieden vanuit een technische visie. Tussen de vele ‘sticker’ verkopende pneumatiek was het best eenvoudig om op te vallen door uitsluitend kwaliteitsproducten aan te bieden.