Engineering

De Engineer

Wij hebben “De Engineer” als afdeling in het leven geroepen om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag om oplossingen te ontwikkelen, daar waar de standaard producten geen optie zijn. In de veranderde markt is in de industrie, de behoefte aan custom made producten snel aan het groeien. De Engineer wil u graag helpen zo flexibel mogelijk te produceren, zodat uw producten voldoen aan de wensen van uw klanten. De Engineer heeft haar oorsprong in het moederbedrijf ICH BV

Een bedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een groothandel in pneumatiek– en afsluitertechniek. Onze producten vinden hun weg door heel Europa. We hebben een breed scala aan merken in onze webwinkel. Merken die stuk voor stuk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De volgende merken worden door ons geleverd; SMC, Festo, IMI Norgren, Parker, Univer, AZ Pneumatica, MetalWork artikelen alsmede alle Italiaanse merken.

Op het gebied van afsluiters, reduceertechniek en ventieltechniek; Nass Magnet producten, M&M Rotork producten, Asco Emerson Group, Burkert producten, Buschjost, Norgren IMI, Omal producten, Goyen & Mecair Pentair en Insert Deal.