Duurtest met water voor magneetventielen - De Engineer BV

Duurtest met water voor CWS 8

Een tijdje geleden heeft De-Engineer de nieuwe ventiel serie in productie genomen. Hiermee is De-Engineer ook een productie facility geworden met duidelijke ISO-structuren, waarbij tevens testprocedures zijn beschreven. Diverse apparatuur en machines waren hiervoor nodig.

Mike is derdejaars student aan NHL Stenden in Emmen en zijn opdracht was: realiseer een testopstelling voor onze magneetventielen, zodat het uitvoeren van een duurtest met schoon water mogelijk is. Hierin is Mike geslaagd. Het resultaat bevat een circulair systeem door het gebruik van een waterpomp, waardoor de installatie werkt zonder vaste wateraansluiting. De machine is zo opgebouwd, dat de veiligheid voor de gebruiker is gegarandeerd. Bijkomend heeft Mike alle adapters getekend en geïmplementeerd zodat alle uitvoeringen testbaar zijn.

Nederlandse magneetventielen

Alle producenten van magneetventielen zitten buiten Nederland, zelf vaak buiten Europa, maar bij De-Engineer en via de webshop van ICH BV zijn er nu ventielen verkrijgbaar van Nederlandse makelaardij. Meer weten over de magneetventielen van De-Engineer? Klik hier.

Vier succesvolle stagemedewerkers bij De-Engineer en ICH

Mike was niet de enige student bij De-Engineer. Ook Auke en Menno hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan ieder een eigen opdracht. De exacte uitwerkingen van Auke en Menno houden we nog even een verrassing. Ook bij ICH zijn regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor leergierige studenten. Dit jaar heeft Jaron, een derdejaars student Bedrijfskunde, achter de schermen meegekeken en meegewerkt op de afdeling marketing. 

Ben (of ken) jij een scholier of student die binnenkort op stage gaat of een afstudeerplek zoekt? Neem dan contact op met ons via info@de-engineer.nl voor de beschikbaarheid.