Pneumatische kast​ - De Engineer BV | ICH BV
De-engineer 2

Pneumatische kast

Met een eigen engineer- en assemblage afdeling wordt de pneumatische kast geheel ontwikkeld naar de wensen van de klant.

De-Engineer B.V. ontwikkelt in opdracht van de klant verschillende pneumatische kasten. Deze besturingskasten worden geheel ontwikkeld naar de wensen van de klant, waarbij de klant hierbij het testprotocol bepaalt. Dit testprotocol is afhankelijk van hoe de pneumatische schakelkast gebruikt gaat worden.

Met een eigen engineer– en assemblage afdeling zijn de opdrachten voor het ontwikkelen van pneumatische kasten snel en efficiënt realiseerbaar.

Voordelen van De-Engineer:

  • De-Engineer ontwikkelt samen met de klant
  • Een eigen engineer- en assemblage afdeling
  • De klant bepaalt het testprotocol
  • Professionele montage

Engineeringsopdracht

Wij hebben een mooie uitdaging gerealiseerd bij een opdrachtgever met een technisch onmogelijke vraag.

De vraag was of wij in één compact toestel onderdruk of overdruk kunnen creëren met als energiebron perslucht.  Er dient in beide toestanden veel flow te ontstaan. En ja, graag willen we zonder elektrisch signaal werken, maar met optisch en/of akoestisch signaal. Natuurlijk kunnen we de ins en outs niet bekend maken, maar het moge duidelijk zijn dat het om een uniek product gaat,.

In een tijdsbestek van bijna 8 maanden is het product ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en getest. Toen het product klaar was, werd de uitvinding trots vastgelegd.

Neem bij onmogelijke vragen contact op met De-Engineer B.V.