Sportdrank automaat JNA Sportdrinks

Kunststof multiblok met 10 voorgemonteerde Push-In 8mm koppelingen

JNA_Sport Drinks

Sportdrank automaat JNA Sportdrinks B.V.

Sportdrank_automaat
yanga_sportdrankmachine

Bedrijf: JNA Sportdrinks B.V. 
Website: yangasportswater.com 
Branche: Yanga Sports Water

Sportdrank automaat

Uit onvrede met de bestaande producten besloot JNA Sportdrinks B.V. zelf een eigen sportdrank automaat te bouwen. “We kwamen al snel bij De Engineer terecht voor een aantal specifieke onderdelen”, vertelt Richard Hardy, Service- en Maintenance Manager bij JNA Sportdrinks. “Na een paar keer contact te hebben gehad werden de plannen steeds concreter en gaandeweg hebben we samen met Klaas Koops van De Engineer een prachtig product ontwikkeld. Twee onderdelen zijn hierbij essentieel; het doseerblokje, dat ervoor zorgt dat de verschillende smaken door één en hetzelfde ventiel kunnen worden gedrukt en het drukregulierventiel”, legt hij uit.

Productie en assemblage

De ontwikkeling richtte zich met name op het versimpelen van de onderdelen. “De Engineer wist een ingewikkelde constructie om te bouwen tot een eenvoudig doseerblokje. Met name de storingsgevoeligheid wordt hiermee voor een belangrijk deel afgenomen. Een aanmerkelijke kostenreductie voor het bedrijf.” Op de vraag wat ICH nog meer voor het JNA Sportdrinks heeft betekend, hoeft hij niet lang na te denken. “Ook de enorme kennis en ervaring van ICH heeft ons geholpen om dit product te lanceren.”

En is de kennis even niet in huis, dan zorgen ze er via hun netwerk wel voor dat deze er alsnog komt. Dat is het mooie aan samen iets ontwikkelen. Wij kunnen wel stellen dat mede dankzij De Engineer ons bedrijf JNA Sportdrinks zich op deze manier heeft kunnen ontwikkelen”, aldus een trotse Richard Hardy.   

yanga_sportdrankmachine

Yanga Sports Water

Inmiddels verkoopt JNA Sportdrinks door heel Europa het sportdrankconcept Yanga Sports Water. In meer dan 1000 fitnesscentra en sportscholen genieten sporters van koel en fris water in zeven verschillende smaken. “Bijzonder aan het concept is dat de sporter met z’n eigen bidon zijn of haar gewenste smaak rechtstreeks uit een sportdrank automaat (het Yanga Hydration Station) tapt”, vertelt Richard Hardy enthousiast.

Bekijk hier meer informatie over YANGA Sports

"Het kritisch meekijken en meedenken van De Engineer zorgt ervoor dat je zelf even op scherp gezet wordt en uiteindelijk de juiste beslissingen neemt."